Unde sunt?

Unde s-au dus oare desenele copilăriei? Acum 2 zile stăteam în clasă și din lipsă de ocupație deschidem un subiect.Desenele!.Fiecare dintre noi spuneam câte un desene al copilăriei.Ba că era vorba de Louie/Curaj/Dexter/Familia Flinstone/Tom&Jerry/Ed,Edd Eddy/Scooby Doo/Coiotul/Batman/Liga Dreptății/Cei 4 Fantastici/Camera 402/Spider-Man,etc toate aceste desene ne-au marcat copilăria.Când era maraton,era raiul pe pământ.Stăteam ore înșir uitându-mă la aceste desene.Dar faza rea este că s-au dus,doar unele mai fiind difuzate.Astăzi un copil nu știe ce înseamnă Curaj sau Louie știe ce este Ben10 și Hannah Montana.Oricum păcat că s-au dus.Toate aceste desene ne-au format copilăria.Haideți să vă arăt o listă mică,deoarece nu am timp în acest moment cu desenele mele favorite:




Viața cu Louie:

Viața cu Louie (engleză:„Life with Louie”) este un serial de desene animate transmis de Jetix în care sunt povestite întâmplări din viața lui Louie Anderson, un copil de 8 ani care trăiește în Cedar Knoll, Wisconsin (SUA). Louie mai are 5 frați și surori, dar numai unul dintre aceștia apare des în serial, și anume Tommy, mezinul. Deși are mulți prieteni, Louie are și un inamic pe nume Glen Glenn, care îl bate de câte ori îl prinde. Multe episoade sunt inspirate din viața adevăratului Louie Anderson, un comediant american care apare la începutul episoadelor și care le vorbește telespectatorilor. Louie Anderson a și regizat toate episoadele.


 Ed,Edd and Eddy:
Acțiunea seriilor planează asupra a trei băieți preadolescenți: Ed, care este încet la minte și câteodată vorbește incoerent; Edd, care de obicei este numit „Dublu D”, este foarte inteligent; și Eddy, liderul lacom al trioului. Colectivul lor este cunoscut ca „Ezii”; cei trei locuiesc într-o suburbie din Peach Creek, învățând la o școală de acolo care este arătată doar în episoadele speciale sau de toamnă. Conduși de Eddy, Ezii fac diverse farse pentru a lua bani de la cunoscuții lor, însă planurile lor de obicei eșuează și prietenii lor se răzbună.
Numărul personajelor din 'Ed, Edd n Eddy este fixat la douăsprezece. Nici un alt personaj nu mai apare în afară de cele principale și adulții care nu sunt văzuți niciodată. Timpul nu este relevat --Danny Antonucci afirmă că dorea ca show-ul să se potrivească fiecărei generații. Așadar, dacă este nevoie de un VCR sau calculator, el va apărea.
Cele mai iubite dulciuri din show, în special de Ezi, sunt sfarmă-fălcile. Majoritatea episoadelor au ca desfășurare a acțiunii încercarea Ezilor de a căuta sfarmă-fălci. Acestea sunt vizibil mărite: mai mari ca și capul unui copil. Un personaj bucurându-se de aceste dulciuri va avea bila de mărimea unei bile de bowling într-o parte a obrazului său.



Familia Flinstone:
The Flintstones, în română, Familia Flintstone, este un serial american de televiziune sub forma unor seriale de desene animate prezentate de canalul de televiziune ABC și produs de Hanna-Barbera Productions.
The Flintstones este unul dintre cele mai pline de succes seriale de televiziune create vreodată. Inspirat din acțiuni ale serialelor anilor 1950, așa cum ar fi The Honeymooners, The Flintstones se referă la viața de zi cu zi a unui "primitiv", Fred Flintstone, membru al "clasei muncitoare" din "epoca de piatră". Aventurile sale zilnice, precum și ale familiei sale, respectiv ale vecinilor și prietenilor lor din casa de alături, alcătuiesc structura și substanța serialului.


 Tom&Jerry:
Tom și Jerry este o serie desene animate, care prezintă o pereche de dușmani, o pisică de casă și un șoricel. În numeroase episoade Tom Motanul încearcă să-l captureze pe Jerry Șoarecele colocatarul său nedorit, creând haos și dezastru. În anumite episoade Tom încearcă sa mănânce păsări, pești sau alți șoareci, însă niciodată pe Jerry sau pe Tuffy. Unele dintre motivele care duc la război sunt: sabotarea planurilor lui Tom de către abilul său inamic, consumarea alimentelor de către Jerry pe care Tom ar fi trebuit să le păzească, răzbunarea, un motan rival, o femelă sau doar din plăcerea unuia dintre cei doi inamici. Tom reușește rar să-l prindă pe Jerry, doar atunci când șoricelul ajută alte victime ale lui Tom. Destul de interesant, la începutul episoadelor din "era Hanna-Barbera" lângă titlu apar chipurile lui Tom și a lui Jerry zâmbind unul la altul, ceea ce este destul de ciudat având în vedere că cei doi sunt inamici. Există, de asemenea mai multe cazuri în care aceștia prezintă sentimente de prietenie unul pentru altul ca de exemplu în episodul "Thomas îndrăgostit" sau în episodul "Jerry și leul" când Jerry se preface că este rănit, iar Tom aduce trusa de prim-ajutor pentru a-l ajuta pe Jerry.


Courage the cowardly dog:
Curaj, câinele cel fricos se învârte în jurul lui Curaj, un câine mic și roz, care, în ciuda numelui său, îi este frică chiar și de cele mai banale lucruri. Sperieturile sale sunt, totuși, în mod normal justificate, întrucât el, Muriel și Eustache sunt constant atacați de (sau dau de) diferiți monștri, extratereștri, ticăloși, blesteme, experimente, dezastre naturale și alte forme de pericol pe care Curaj trebuie să le înfrunte.
În fiecare început al episoadelor se afișează trecutul lui Curaj: „Abandonat ca pui, a fost găsit de Muriel, care trăiește în mijlocul Nicăieriului cu soțul ei, Eustache Traistă. Dar lucruri ciudate se întâmplă în Nicăieri; se rezumă la Curaj să-și salveze noua casă.”
În serial, când Curaj vrea să își salveze familia de la ticălosul respectiv, în loc de tipica faptă eroică, cei doi se angajează într-un joc, de obicei ceva juvenil precum dodgeball sau un concurs de holbat, unde Curaj de obicei - dacă nu întotdeauna - pierde. Ticălosul este apoi înfrânt cu ușurință printr-o varietate de modalități: Curaj păcălește infractorul, scapă de el, corijează ticălosul, îl convinge cumva să se schimbe, Muriel „salvează ziua”, sau (în unele cazuri) ticălosul pur și simplu renunță voluntar, în favoarea plănuirii altei scheme diabolice. Aproape fiecare eveniment ce i se întâmplă lui Curaj îl face să țipe ca un maniac și să se metamorfozeze (în scop pur informațional) într-un obiect ce înfățișează frica, tristețea, confuzia sau alt sentiment aleatoriu. Totuși, acesta își suprimă frica pentru a o salva pe Muriel.


Dexter Laboratory:
Laboratorul lui Dexter (engleză Dexter's Laboratory) este un serial american de desene animate creat în anul 1995 de Genndy Tartakovsky. Serialul prezintă viața unui băiețel de aproximativ 8 ani pe nume Dexter, ce este tachinat de sora lui Dee Dee, cu un IQ foarte mare ce are un laborator secret plin de tehnologii foarte avansate ascuns în spatele unei bibloteci. El are și un dușman pe nume Mandark, care este la fel deștept ca Dexter, poate chiar mai deștept.




Și așa lista poate continua.Sursă:Wikipedia.
Share: